HTML

Készülékek, kiegészÍtők

2009.05.04. 12:05 Jack Nicholson

Miele beépíthető készülékek

A Miele termékek a háztartási készülékek prémium kategóriáját képviselik. A Miele választéka, szakértelme és a márka tradíciója első rangú háztartási gépek gyártását teszi lehetővé.

Töltse le a Miele aktuális készülékatalógusát!


AEG-Electrolux beépíthető készülékek

Az AEG-Electrolux termékeket a magas minőség, a német precizitás, a funkcionalitás előtérbe helyezése és a visszafogott, letisztult formavilág jellemzi. Egy konyha AEG-Electrolux gépekkel való felszerelése hosszútávú gondolkodásra és megfontolt döntésre vall. Az AEG-Electrolux fejlesztőmérnökei olyan korszerű technikai megoldásokkal látják el az AEG-Electrolux készülékeket, melyek segítik a mindennapi feladatok elvégzését.

Töltse le az AEG-Electrolux aktuális készülékkatalógusát!


Electrolux beépíthető készülékek

Minden Electrolux terméket úgy terveznek, hogy szem előtt tartják a vásárlók igényeit. Ez a szemlélet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mára az Electrolux Csoport a világ legnagyobb konyhafelszerelési, tisztító és szabadtéri készülék gyártójává váljon. S ugyancsak ez a filozófia tette az Electrolux-ot olyan vezető világmárkává, melyet a vásárlók a világ számos pontján értékelnek.

Töltse le az Electrolux aktuális katalógusát!


Zanussi beépíthető készülékek

A Zanussi már több mint 80 éve folyamatosan keresi az új megoldásokat, és kíséri figyelemmel a fogyasztói igényeket. Az eredmény: a Zanussi, Európa vezető háztartási készülék márkája eggyé vált a hatékonyság, az ergonómia és az egyedülálló formatervezés fogalmaival.

Töltse le a Zanussi aktuális katalógusát!


Siemens beépíthető készülékek

A Siemens generációk óta fejleszti termékeit és megoldásait, amelyek az emberek életét kellemesebbé, egyszerűbbé, biztonságosabbá és szebbé teszik.

A felhasználóbarát, modern formavilág és az olyan elegáns anyagok használata, mint az alumínium és a nemesacél jól láthatóan juttatják kifejezésre a Siemens minőségi ígéreteit. A formatervezett Siemens készülékcsaládokat számos elismerésben részesítette a formatervező szakma.

Töltse le a Siemens aktuális katalógusát!


Bosch beépíthető készülékek

Könnyű kezelhetőség, biztonság, otthonos melegség és megfelelő információs háttér: a Bosch számos kisebb vagy nagyobb horderejű megoldással könnyíti meg Ön és családja életét.

Töltse le a Bosch készülékek aktuális katalógusát!


Whirlpool beépíthető készülékek

Az elegáns, ergonómikus forma és vonzó, kiváló minoségű anyagok által fémjelzett termékválaszték változatos formákat, méreteket és megjelenést kínál.

Töltse le a Whirlpool készülékek aktuális katalógusát!


Blanco kiegészítők

A BLANCO több mint 75 éve alkot olyan ötletes rendszermegoldásokat, amelyek megfelelnek a konyhai munkahely összes elvárásának. Termékeit német precizitás, környezetbarát anyagok felhasználása és széles termékválaszték jellemzi. A legmagasabb szint? min?séget a "Made in Germany" garantálja.

Töltse le a Blanco kiegészít?k katalógusát!


Kerrock speciális munkapult

A kerrock egy speciális, acril kötésű anyag ami fugamentesen ragasztható így illesztései szinte láthatatlanok. Tökéletesen homogén, higiénikus, vízálló, nem korrodál valamint érzéketlen a levegő homérséklet- és páratartalom változására. A formák megmunkálásának lehetőségei szinte határtalanok. Több mint 80 szín, 10 év garancia.


Technistone speciális munkapult

A Technistone quartz-gránit lapokat a legmodernebb, bretonstone technológiával állítják elő. Összetevői közé tartoznak a különböző típusú gránit és természetes kövek örleményei, a quarzit homok, az üveg és csillám darabkák, a színező pigmentek és a rendkívüli keménységet biztosító epoxi alapú műgyanta. Rendkívűl kemény, karcálló, saválló és felülete nem porózus. Nem tartalmaz feszültségi pontokat, ellentétben a természetes kövekkel. 42 szín, 10 év garancia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hanakkonyhastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr641101933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása