HTML

Hanák konyhastúdió

Friss topikok

Linkblog

A Hanák bútorgyárról

2009.05.04. 12:01 Jack Nicholson

A HANÁK cég filozófiája röviden ennyiben foglalható össze: az önállóságban hiszünk. A cég stratégiájának alappillére az alvállalkozók bevonása nélküli, saját gyártás.

És az eredmények abszolút azt igazolják, hogy ez a helyes irány. A HANÁK ma olyan konyhabútor kínálatot ajánl, melynek minősége és megjelenése számos, jónevű olasz, német és skandináv gyártóét felülmúlja. A saját gyártás egyben a minőség garanciája is. Egy alvállalkozókkal dolgozó cég nem lenne képes ezt a kimagasló és egyenletes minőséget biztosítani.

A felhasznált technológiákat tekintve a HANÁK bármely nagy múltú európai gyártóval felveszi a versenyt. A csehországi gyártók között a HANÁK az első, mely olyan minőségű magasfényű és matt festett bútorokat készít, melyet a legigényesebb vásárlók is szívesen választanak otthonaikba. A fejlesztésekre és a technológiára fordított összegek meghozták gyümölcsüket. A gyártókapacitás kiválóan alkalmas arra, hogy nagy tételben állítson elő bútorokat, ugyanakkor egyedi igényeket is kiszolgáljon, s mindezt elérhető áron. A HANÁK nem titkoltan piacvezető szerepre vágyik, s ennek érdekében jelentős fejlesztéseket hajt végre a nappali és a hálószóba bútor gyártás területén is, hogy a jövőben elérje a vágyott célt: egy lakás- egy gyártótól/ komplett lakberendezés ugyanattól a cégtől.

Szólj hozzá!

Címkék: bútor konyhabútor hanák

A bejegyzés trackback címe:

https://hanakkonyhastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr401101928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása